tantramassør tantra i københavn

Tantramassage hos Tantra Living Tantra Living Tantramassage i København - Tantra i Kbh, på Møn og hjemme hos dig Forside, Tantra, Edens Have, København Velkommen til, tantra, living i Valby københavn Tantra skaber et varmt, kærligt, sensuel og åbent rum. Tantra handler om at opleve nuet og ikke have tankerne. 2) Årsagen til at du ønsker en tantra-massage netop på nuværende tidspunkt i dit. Eller i min klinik. Om Celestine Andersen, tantra, København - Edenshave København, men der er rift om disse tider og prisen. Ønsker du tantramassage kan du både bestille tid til behandling. København, på Møn og hjemme hos dig selv. tantramassør tantra i københavn

Tantramassør tantra i københavn - Tantramassage og indvielse

Oplevelsen var god for os begge to, det var et positivt første møde med den tantriske verden, som Celestine har sørget for og guidet os var begge nervøse og spændte for at springe ud i det tantriske. Er du en person der er meget i hovedet til dagligt, kan der være behov for at styrke din evne til at være i kroppen og i nuet. Hjem til sig selv - bedre sexliv. Jeg starter med at masserer dig med blide og nærværende berøringer. Tantramassage, tantra massage hos Celestine, gennem flere år havde jeg været nysgerrig på tantramassage, men det var først, da jeg mødte Celestine på en messe, at jeg fik mod på at tage skridtet ind i tantraverdenen. Da jeg mødte Celestine, var jeg overbevist om at det var hende der skulle gøre det. Du griber en og giver slip igen som processen. Læs mere information under afsnittene Spørgsmål og Initieringsforløb. Shakti møder Shakti, jeg har efterhånden prøvet en del tantra massager både i Danmark og i udlande, men jeg har aldrig fået massagen af en kvinde. Det føles sensuelt, men ikke seksuelt.

Tantramassage for par Tantra: Tantramassør tantra i københavn

Hvis du vælger at få en guidet yogisk afspænding i tilknytning til din tantramassage vil du mærke hvordan det forstærker disse effekter fra massagen, og hvordan de erotiske energier for mulighed for at forstærke tilstanden af afspænding i hele dit væsen. Det har givet mig et nyt syn på mine med-søstre, en større rummelighed og erfaring til at være en del af forskellige relationer. Sådan en omgang tantramassage hos Celestine booster mit parforhold, fordi jeg føler mig meget saftig, lækker, kvindelig og fuld af kærlighed efter sådan en behandling. Jannie Kvindegruppen er et trygt sted at komme det er så skønt, at vi alle er så forskellige og alligevel passer vi på hinanden, både i og udenfor gruppen. Tankerne piskede afsted; 'Hvor meget/lidt tøj har jeg på? Jeg giver de varmeste anbefalinger og vil anbefale alle kvinder at give sig selv en pusterum i et kærligt forum. Jeg lader mine hænder massere dig med blidt med flad hånd, dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig og slapper af, så du oplever endnu mere velvære.

En tanke om “Tantramassør tantra i københavn”

  1. København tilbyder jeg tantramassage.. Jeg tilbyder tantramassage til.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *