dag tid ledsagere legetøjsshow

Skriv i skriftstudiedagboken din om hvor godt du tror du gjør det med hensyn til din tilbedelse, herunder din holdning, i følgende kategorier: (a) daglig personlig bønn, (b) daglig personlig skriftstudium, (c) lydighet mot budene og (d) deltagelse på Kirkens møter og i nadverden hver uke. Tenk ut svar på følgende spørsmål: Hva kunne du ha gjort for å hjelpe vedkommende å vende tilbake til Kirken og ønske å holde budene? Hva tenker du på når du tenker på ordet tilbe? Hvilken holdning hadde de overfor andre mennesker? Bedrøvet over disse rapportene om ugudelighet, tok Alma andre med seg for å undervise zoramittenes i Guds ord. (Legg merke til hvor mange ganger ordene vi og oss forekommer i zoramittenes b?nn.) Da hver av dem hadde gjentatt den samme b?nnen, vendte de tilbake til sine hjem og nevnte ikke Gud mer f?r de igjen kom sammen. Holdningen vår er også viktig når vi tilber. Se etter hvordan du kan følge Almas eksempel på å be i tro.

Dag Tid Ledsagere: Dag tid ledsagere legetøjsshow

Ytterligere spørsmål, tanker og innsikt jeg ønsker å dele med min lærer. Vår holdning med hensyn til gudsdyrkelse vekker den største troskap, tilbedelse og ærefrykt. Basert på, alma 31:5 og president Packers uttalelse, kan du fullføre følgende prinsipp: Når jeg studerer Guds ord, vil det få meg til. Gudsdyrkelse kombinerer kjærlighet og ærbødighet i en tilstand av hengivenhet som trekker vår ånd nærmere Gud ( Pure in Heart 1988, 125). Tenk deg at du har en venn eller et familiemedlem som er i ferd med å fjerne seg fra evangeliet, eller som ikke etterlever evangeliet så fullstendig som han eller hun kan. Alma og syv andre dro for å forkynne Guds ord for de frafalne zoramittene. Du kan for eksempel fullføre ovennevnte prinsipp på denne måten: Når jeg studerer Guds ord, vil det få meg til å gjøre det som er rett. Alma 31:10 ) har sammenheng med ordinanser, slik som ofringene som krevdes på den tiden som en del av Moseloven, eller nadverden i vår tid. Skriv om en gang da Guds ord fikk deg, din familie eller venner til å gjøre det som var rett. Skriv i skriftstudiedagboken din hva du har lært om hvordan man skal be, av å sammenligne Almas bønn med zoramittenes bønn.

Videos

Workin foivin Just Another Day At The Little Oral Andie Office. Svar på følgende spørsmål i skriftstudiedagboken din: Hva er noen farer ved å tilbe, be og snakke om Gud bare én gang i uken? Oaks i De tolv apostlers quorum om hvordan vår holdning påvirker vår tilbedelse: Gudsdyrkelse inkluderer ofte handling, men sann gudsdyrkelse innebærer alltid en spesiell sinnets holdning. Alma ber om styrke og fremgang for misjonærene med hensyn til å bringe zoramittene tilbake til Herren Etter å ha vært vitne til zoramittenes frafalne tilbedelse, ba Alma til Herren. Grunn på følgende uttalelse av president Boyd. Tilbedelse handler om hvordan vi viser kjærlighet, ærbødighet og hengivenhet til Gud. Go to a person's profile, embed this Video, add this video to your website by copying the code below.

En tanke om “Dag tid ledsagere legetøjsshow”

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *