massage i odense wellness tantra

De kan benyttes alene som cold stone terapeutisk massage, eller sammen med hot stone som giver en god kombination af varme og kølende følelse på kroppen, men anbefales ikke så godt til folk med kolde fødder, eller nedsat blodomløb. Maj til og med. Hvis du har problemer i forhold til din seksualitet. Hvis du er usikker på om tantra massage er noget for dig vil jeg anbefale at du booker en healingmassage første gang. Der kan være mange grunde til at du opsøger en sexolog. Medlem af, dansk Sexologforening. massage i odense wellness tantra

Massage i odense wellness tantra - Tantra massage

I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse. Der masseres både med lette tryk (shiatsu men også mere dybdegående som stimulerer både blodcirkulationen, og udrensningsprocessen i kroppen. Den seksuelle energi, styrke, udholdenhed, men såsandelig også vandladningen, og evnen til at kunne undgå inkontinens, både med massagen og diverse øvelser. Tao Massage er en gammel og energigivende behandling. Der er fokus på den enkelte, og 2 forskellige mennesker modtager massagen på 2 forskellige måder, så vil altid være op til den enkelte. Alle massager er nærværende helkrops olie massager. Jeg kombinere ofte sexolog samtaler med tantra massage, men du er også velkommen blot til samtaler.

Videos

Erotic Tantra handjob From India. Der gives ikke en egentlig seksuel ejakulation, men nærmere en kraftig orgastisk tilstand kan dog opnåes ved en kombination af din egen vejrtrækning og selve massagen. Lidt om Tao massage, denne unikke og helt fantastiske taoistiske helkrops oliemassage, er en dybdeg?ende, afslappende, og utrolig velg?rende massage, som b?de kan afhjaelpe eventuelle blokeringer, myoser, spaendings hovedpine, iskiasproblemer, indre spaendinger, uro samt anspaendthed og stress symptomer. Det er nemt og hurtigt at bestille et gavekort, ligesom det er ganske simpelt at booke en tid. Tantra fokusere på hvorledes man igennem forskellige teknikker som massage, berøring, åndedrætsteknikker.v. Tantra massage er en nærværende, blid og sensuel olie helkrops massage som sætter dig i kontakt med din kvindelige eksistentielle seksuelle energi. Jeg vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme keramiske sten på specielle punkter på din krop, og vil med afstressende og blide bevægelser udføre Hotstone massagen.

En tanke om “Massage i odense wellness tantra”

  1. Hos, tantra Massage Odense. Alle massager er naervaerende helkrops. Forskellen mellem 2.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *