seneste nøgen billeder af berømtheder

10 frække ups -billeder af kendte kvinder Insekter i beskidt køkken med gamle madrester: Samme ejer får bøde i to restauranter. Året går på hæld og SE og HØR har været et smut i arkiverne og fundet årets nøgenfotos. For som altid smed de kendte tøjet enten med. En række kendte kvinder må dog sande, at det er virkelighed for dem og deres nøgenbilleder. Se alle de saftige billeder: De kendte smed OGSÅ tøjet i 2016 For tredje gang på under en måned har ukendte. Private billeder af kendte kvinder er blevet stjålet gennem. Nøgenbilleder af omkring 100 Hollywood-skuespillerinder. Nøgenbilleder af skuespillerinden Jennifer Lawrence blev i weekenden lækket af en ukendt hacker, som hævder at have stjålet billeder fra.

Flere kendis-n?genbilleder laekket Ekstra: Seneste nøgen billeder af berømtheder

Ifølge Reuters er det en sårbarhed i Apples iCloud, der har gjort det muligt for hackeren af få fingrene i de mange private billeder, hvoraf flere er blevet postet på hjemmesiden 4Chan - et billedbaseret internetforum. En talsperson for Jennifer Lawrence bekræfter ægtheden af billederne og kalder offentliggørelsen af af de særdeles private fotos for en "åbenlys krænkelse af privatlivets fred". Du kan læse mere om sagen om de hackede billeder her. Tidligere har en anden mand erklæret sig skyldig i samme forbrydelse, men det er ikke lykkedes at finde sammenhæng mellem de to hvorfor det formodes, at de arbejdede selvstændigt af hinanden. Hackeren får sine 15 minutters berømmelse.

Videos

My bf fucking my pussy hard.

Seneste nøgen billeder af berømtheder - De 50

Ofre reagerer på Twitter, skuespilleren Victoria Justice afviser på Twitter, at billederne af hende er ægte. Ifølge Michael Rasmussen er det et statement fra hackerens side: - Dem, der gør det her, ved jo, at alle vil tjekke et billede ud af en nøgen kendis. Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan finde på at gøre sådan noget. Her ses måske ikke så megen nøgenhed, men det er dog et fantastisk foto af skuespilleren Max Ehrich. En række kendte kvinder må dog sande, at det er virkelighed for dem og deres nøgenbilleder. Hun reagerede også på lækagen. Jessica Simpson redigér, whoopi Goldberg redigér, tandlægen Britt fra Nørrebros runddel (Lars's tandlæge) redigér, fitnessinstruktøren Karina fra fitness world ved Vesterbro. Gem ikke meget følsomme oplysninger i iCloud. Der er tale om decideret tyveri. Del ikke noget der ikke må komme videre. seneste nøgen billeder af berømtheder

En tanke om “Seneste nøgen billeder af berømtheder”

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *