gamle kristen dating tips aarhus

it-netvaerkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muligg?r transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for vores behandling af dine personoplysninger. Der er i forbindelse med overf?rslen af oplysningerne en naerliggende risiko for, at der i det p?gaeldende land ikke er klare, praecise og tilgaengelige regler om landets myndigheders adgang til brug af dine personoplysninger; at der ikke. 7.5 Busselskaber nilles Rejser videregiver personoplysninger til busselskaber, hvis du skal på busrejse som led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner mv). Nilles Rejser er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål. Nilles Rejser samarbejder med følgende forsikringsselskaber som led i vores virksomhed: Europæiske, Gouda. Dine rettigheder Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. 7.2 Flyselskaber nilles Rejser videregiver personoplysninger til flyselskaber i forbindelse med bestilling af din rejse. Oplysninger, som du giver os i forbindelse med indg?else af en leverance- eller samarbejdsaftale, herunder kontaktoplysninger (arbejde, jobtitel, fornavn, mellemnavn(e efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplysninger, som du giver os omkring dine praeferencer i forhold til markedsf?ring eller kommunikation. Behov for special assistance under sejladsen som følge af handicap eller sygdom. Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: nilles Rejser A/S, aalborgvej Dybvad. De indsamlede oplysninger kan variere, alt efter om du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner, men generelt vil det være oplysninger vedrørende kundeadministration, leverandøradministration samt oplysninger vedrørende nilles Rejsers rettigheder og forpligtelser. Rejseagenten har til opgave at arrangere den pågældende udflugt eller transfer ved bestilling af de ønskede ydelser hos lokale leverandører på destinationen. Hvis du ikke ønsker, at nilles Rejser i forbindelse med bestilling af din(e) rejse(r) sender dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, bedes du oplyse os derom senest i forbindelse med bestillingen af din rejse. Overholdelse af gældende love og regler. 7.11 Specielt vedrørende kvalificerede tilbud Når du vælger nilles Rejser, har du mulighed for at få et kvalificeret tilbud på en rejse. Hvis du ønsker at tilkøbe en sådan forsikring, vil vi videregive personoplysninger til forsikringsselskabet til brug for deres indtegning af forsikringen hos dem. Nilles Rejser tilstræber at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som nilles Rejser er i besiddelse af, samt gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne, herunder gøre indsigelse mod automatiserede afgørelser og profilering eller mod anvendelse af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Dette gælder, hvis bestilling af din rejse forudsætter, at der overføres oplysninger til modtagere uden for EU/EØS, fx for at kunne booke flyrejse, hoteller.

Videos

Hot College Girl Sarah Tips on Dating in College Why You Don t Go Out With A Broke. Privatlivspolitik, denne Privatlivspolitik er fastlagt af nilles Rejser (samlet betegnet nilles Rejser, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Hvis du har oprettet en rejseprofil hos os, beder vi dig om at  logge på din profil og opdatere denne i tilfælde af eventuelle ændringer. 5.2, administration af leverand?r- og samarbejdsforhold, nilles Rejser behandler dine personoplysninger i forbindelse medadministration af leverand?r- og/eller samarbejdsforhold, hvor du er leverand?r eller samarbejdspartner eller er kontaktperson hos en leverand?r eller en samarbejdspartner, som nilles Rejser arbejder sammen. Nilles Rejser bruger følgende bedbanks som led i vores virksomhed: Hotelbeds, Bonotel, Gullivers, Travco. Alle statistikker og analyser udarbejdes i anonymiseret format og indeholder derfor ikke oplysninger, der kan henføres direkte til dig som person. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e efternavn, e-mailadresse, destination, dato for af- og hjemrejse samt rejsetype. Dataintegritet og -sikkerhed Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring. helbredsoplysninger (til brug for behandlingsrejser, sportsrejser. Hvilken type persondata behandler vi om dig og hvorfor? De form?l, der er beskrevet ovenfor, (4) opfyldelse af en retlig forpligtelse, som nilles Rejser er p?lagt, (5) beskyttelse af dine eller en anden fysisk persons vitale interesser, (6)  behandlingen er n?dvendig, for at et retskrav kan fastlaegges, g?res gaeldende. 1300 København K E-mail:. Nilles Rejser videregiver ikke i noget tilfælde dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed og opfylde dine behov ved fx at levere den ønskede rejse til dig. 7.6 Rederier nilles Rejser videregiver personoplysninger til rederier, hvis du skal på skibsrejse som led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner, krydstogt mv). Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, vil vi videregive oplysningerne til det firma på din destination, som du skal leje udstyret hos. Til brug for bestilling af din lejebil vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, lejeperiode, køretøjskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med lejen af køretøjet, herunder specielle foranstaltninger i forbindelse med handicap eller sygdom, børnesæder. I det tilfælde hvor det er praktisk muligt for os, vil overførsel af dine personoplysninger ske på baggrund af de af EU-Kommissionen udarbejdede standardoverførselskontrakter, der er specielt udarbejdet til dette formål.

Latest And: Gamle kristen dating tips aarhus

7.9 Forsikringsselskaber Som led i bestillingen af din rejse hos os har du mulighed for at tilkøbe en rejse- og/eller en afbudsforsikring. Datasikkerhed er vigtig for os, for os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme. Et GDS forbinder tjenester, priser og bookning ved at konsolidere produkter på tværs af de tre rejsesektorer, dvs. 5.1, kundeadministration, nilles Rejser behandler dine personoplysninger i forbindelse med oprettelse og løbende administration af dit kundeforhold med nilles Rejser som led i driften af vores virksomhed, herunder bestilling af rejser og leverance af vores øvrige produkter (som fx videos de putas peruanas masajistas y escorts visumansøgninger, rejseforsikringer, transferservices. Dette giver dig mulighed for at reservere en plads på de ønskede afgange i op til tre dage, inden du tager stilling til, om der skal udstedes en billet på den præliminære reservation, eller om den skal annulleres. Bemærk, at ikke samtlige de angivne formål, kategorier af oplysninger, modtagere af oplysninger eller typer af behandling af oplysninger gælder for dig i alle tilfælde. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, blandt andet ved et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er særlige for en given persons identitet. Nilles Rejser videregiver ikke dine personoplysninger, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed eller opfylde dine behov. For så vidt angår overførsler til USA vil disse for så vidt muligt ske på baggrund af Privacy Shield. 7.8 Rejseagenter Hvis du som led i din rejse skal deltage i udflugter eller har behov for transfer, kan nilles Rejser videregive personoplysninger til rejseagenter. Til brug for bestilling af din busrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, dato og tidspunkt for busrejsen, destination samt specielle ønsker i forbindelse med busrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under busrejsen og evt. Nilles Rejser behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført nedenfor. Om nilles Rejser, nilles Rejser har eksisteret siden 1947 og har i dag. gamle kristen dating tips aarhus

En tanke om “Gamle kristen dating tips aarhus”

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *